” Велика родина” – ЮНІСЕФ завжди поруч з тими, хто потребує допомоги

Сьогодні, Заряна Попадіна, заступниця голови Хмельницької районної військової адміністрації, разом з Лесею Кондратенко, начальником відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю,  взяли участь в онлайн нараді, щодо розподілу гуманітарної допомоги, яку Хмельницька область отримала від ЮНІСЕФ, для реалізації  проекту “Велика Родина”.

Нараду провела Катерина Савчук, директорка Агенції регінального розвитку Хмельницької області разом з Олегом Мартинюком, заступником директора – начальником управління вищої та професійної освіти і організаційного забезпечення Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА.

Проєкт “Велика родина” спрямований на забезпечення потреб багатодітних сімей внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від російсько-української війни, для комфортних умов життя та розвитку на Хмельниччині.

Станом на 15 лютого 2023 року в Хмельницькій області проживає 608 багатодітних сімей, які вимушені були евакуюватися з територій де йдуть бойові дії, з різних куточків України. В цих родинах виховуються 2114 дітей різного віку.

Програма допомоги здійснюється дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (ВНА).