Продовжуємо формувати штурмові бригади «Гвардії наступу»

За дорученням, Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, Заряна Попадіна, заступниця начальника районної військової адміністрації разом з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України відвідали  Деражнянську, Вовковинецьку, Меджибізьку, Летичівську, Старосинявську, Гвардійську територіальні громади та провели агітаційні заходи з представниками підприємств, установ, організацій, ДФТГ, які функціонують на території громад.

Проводимо широку роз’яснювальну роботу для потенційних рекрутів.

Усі, хто готовий звільняти наші території, можуть вступати до спеціальних бригад Національної поліції України, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. «Лють», «Сталевий кордон», «АЗОВ», «Червона калина», «Рубіж», «Кара-Даг», «Буревій», «Спартан»: вісім бригад, одна ціль — остаточно знищити ворога!

Обрати можна той, який найбільше відповідає мотивації та поглядам.

Основа бригад — офіцери та солдати, які мають бойовий досвід і проявили себе якнайкраще на фронті. Доукомплектація відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Для цього мусимо ставати сильнішими, підсилюючи боєздатність нашої незламної армії. І вона стає міцнішою, адже щодня зростає кількість свідомих патріотів, які бажають приєднатися до «Гвардії наступу» та у складі штурмових бригад швидше очистити українську землю від російської погані.

Кандидати  пройдуть військову лікарську комісію, з кожним проведуть співбесіду та перевірять фізичну витривалість.  До підрозділів Гвардії візьмуть тих хто пройде усі випробування. Далі новобранці пройдуть інтенсивне навчання і психологічну підготовку.

Всі, хто прагне наблизити нашу перемогу закликаємо  приєднатися до лав «Гвардії наступу».

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись до Центрів надання адмінпослуг за адресами:

– м. Хмельницький, вул. Соборна, 16;

– м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86;

Окрім цього, є телефон гарячої лінії – 080 010 00 20, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

Захищай країну разом!    Вперед до перемоги!

Слава Україні!  Героям Слава!