Анатолій Катеренчук, відвідав громади району

“Розвиток району залежить в першу чергу від співпраці та ефективної комунікації керівника району з головами громад” – зазначив Анатолій Катеренчук під час робочої поїздки у громади.

Начальник районної військової адміністрації, Анатолій Катеренчук разом із першим заступником Віктором Паламарчуком відвідали Віньковецьку та Зіньківську територіальні громади.

За словами  очільника Віньківецької громади, Володимира Лужняка, об’єднання відбулось у 2020 році. Відтак фінансової підтримки від держави громада не отримала, тож над наповненням бюджету працюють самотужки. Нині усі сили спрямованні на забезпечення фронту та підтримку переселенців.

З проблемних залишаються питання з кадрами сільськогосподарської галузі, адже значна частина працівників сьогодні перебувають на передовій, та вилучення техніки для забезпечення потреб фронту.

Також посадовці зустрілись з головою Зіньківської громади.

Як зазначає Анатолій Кедись, громада активно працює задля підтримки армії та забезпечення усім необхідним тимчасово переміщених осіб. До слова, нині таких у громаді зареєстровано близько пів тисячі. Аби допомогти тим, хто втратив свої домівки, налагоджена тісна співпраця з різними релігійними організаціями.

Задля перемоги працюємо кожен на своєму фронті.

Все буде Україна!