Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації

Проведено засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.

За дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, засідання провела Заряна Попадіна заступниця голови та Оксана Москалюк начальниця  управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Комісією розглянуто питання щодо виділення грошової компенсації, внутрішньо переміщеній особі, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 р. № 280 та прийнято рішення про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення відповідно до наказу Департаменту соціального захисту населення Хмельницької захисту населення від 11.09.2023 р. № 70/н «Про здійснення розподілу субвенції між місцевими органами соціального захисту населення» на суму 2391899,86 гривень.