Рушійна сила та міст на шляху ветерана до цивільного життя — ветеранський спорт

Одужання та реабілітація ветеранів і військових, популяризація адаптивних видів спорту та залучення до них якомога більшої кількості людей. Це мета відбору та участі команди в Міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials 2024”.
Українські військові й ветерани зможуть відчути й побачити, що вони не одні на шляху повернення додому, що подібний досвід переживали й американські ветерани й з наслідками війни можна справлятися. Й для цього є чимало інструментів і спорт – один із них.
Проєкт було реалізовано Міністерством у справах ветеранів України, Українським ветеранським фондом за підтримки ГО “Повернись живим!”, БО “СТРАТКОМ УА” та ГО “Ігри Інвіктус Україна”.
За допомогою спільних зусиль держави, суспільства, громадських організацій ветеранський спорт може стати ключовим інструментом у підтримці та реабілітації ветеранів.
Детальніше про Всеукраїнський відбір читайте на ресурсі Tribuna.com Україна — інформаційному партнері УВФ
Блог Українського ветеранського фонду на платформі Tribuna, присвячений популяризації ветеранського спорту читайте за посиланням – https://ua.tribuna.com/uk/blogs/fondveteraniv/