Проведено засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб про призначення грошової компенсації.

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА, провів засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.

У засіданні взяли участь Заряна Попадіна, заступниця голови, Оксана Москалюк, начальниця управління соціального захисту населення, керівники структурних підрозділів Хмельницької РВА.

Комісією розглянуто заяву з відповідними документами особи з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, що брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 719.

Комісією прийнято рішення щодо призначення заявнику грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.