Звернення Володимира Зеленського

Сьогодні отримав детальні доповіді міністра оборони Умерова та начальника Генштабу Баргилевича про ситуацію на передовій та забезпечення нашої оборони. Головнокомандувач Сирський також виступив з доповіддю.
Напередодні відбулась чергова нарада формату Рамштайн – сьогодні звіт про роботу над нашими потребами. Перш за все це ПВО, бронемашини та снаряди. Всі партнери повністю поінформовані про наші актуальні потреби та реальну ситуацію на фронті.
Я вдячний кожній державі, кожному лідеру, усім міністрам оборони та начальникам штабів партнерів, які дійсно готові допомагати та виконувати обіцянки. Весь зміст спілкування з партнерами має відображатися у змісті реальної бойової роботи наших воїнів – засобів знищення, які потрібні на фронті прямо зараз, в ці тижні, а не влітку.
Ситуація на Покровському напрямку та інших Донецьких напрямках – Краматорськ та Курахове – залишається вкрай складною зараз, саме там триває більшість бойових дій. Харківська область – наші сили знищують окупанта, а результати відчутні.
Дякую всім нашим воїнам за точність і стійкість.
Я дякую всім, хто стоїть з Україною!