У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей відбулася зустріч “Джерела сили” для дружин та матерів Захисників

Представники відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА спільно з ГО “Урбан Про”, а також із Юлією Глуханець, майстринею Наталією Гуменюк, арт-терапевтом Аллою Чубай організували зустріч “Джерела сили” для дружин та матерів наших Захисників.
Разом із капеланом Валерієм Хомою присутні здійснили спільну молитву за мужніх українських воїнів, котрі щоденно виборюють нам право жити під мирним небом.
Сьогодні гості мали можливість поспілкуватися та поділитися своїми думками незвичайним способом, використовуючи арт-терапевтичні техніки від Алли Чубай. Учасниці створювали різноманітні малюнки, вкладаючи в них особливий сенс та ділилися своїми історіями життя.
Також отримали духовну та психологічну підтримку від психологинь.
Окрім того, для дружин та матерів захисників проведено цікавий майстер-клас зі створення букетів із фруктів фуд-флористом Наталією Гуменюк.
Даний захід став не лише моментом радості та проявом підтримки, а й певним нагадуванням про важливість згуртованості та турботи про кожну матір та дружину, що з нетерпінням чекають повернення своїх синів та чоловіків додому.