В Меджибізькій громаді провели зустріч-консультацію для матерів та дружин загиблих Героїв

Керівниця відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА, Інна Пікало, психологиня Юлія Воробієвська та Ольга Іванишина, завсектору відділу з призначення та виплати державної допомоги управління соціального захисту на запрошення Меджибізької ОТГ, за підтримки ГО «Територія добра» долучилися до підтримуючої зустрічі-консультації для матерів та дружин загиблих Героїв
Також до заходу доєдналися Наталія Саянкина, головний спеціаліст 5 відділу ТЦК та СП, практичний психолог Хмельницької обласної лікарні Інна Кукал та підприємиця Олена Пенкаль.
Така зустріч спрямована на створення спільноти родин загиблих Героїв, де кожен присутній мав можливість отримати відповідний супровід.
Відтак, учасники поспілкувалися та обговорили із спеціалістами напрацювання юридичного, психологічного, а також соціального характеру.
Окрім того, отримали необхідні роз’яснення, щодо створення бізнесу та заснування власної справи.
Завдяки перебуванню у дружньому та відкритому середовищі, матері та дружини ділилися своїми переживаннями та емоціями, отримуючи належну підтримку.
Правова, психологічна та соціальна допомога для рідних наших захисників є необхідною в умовах сьогодення. Адже кожна мама та дружина заслуговує підтримку, допомогу та знання щодо своїх власних прав, своїх синів та чоловіків.
Продовжуємо працювати! В