Передали державні нагороди родинам Захисників (посмертно)

Начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, разом з представниками Хмельницького районного та місцевого ТЦК та СП здійснили передачу державної нагороди родині загиблого Героя.

Згідно Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), нагороджено молодшого сержанта військової служби по мобілізації Федотова Сергія Вікторовича🕯

Державну нагороду передали матері загиблого Марковій Надії Тимофіївні.

Сергій Вікторович приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації.
На жаль, 19 жовтня 2023 року, життя воїна обірвалося неподалік н.п. Лиман Харківської області, через активні бойові дії агресора.

Заради майбутнього своїх близьких та держави він віддав найдорожче – своє життя. Нехай ця нагорода стане символом вдячності за відданість та мужність. Пам’ятатимемо Сергія Федотова не лише як солдата, але і як великого сина своєї країни. Щирі співчуття родині!
Вічна шана Герою!

Вічна пам’ять полеглим захисникам!