Звернення Володимира Зеленського

Провів засідання штабу – довге, серед ключових тем сьогоднішніх доповідях були безпілотники та електронна війна. Ми обговорили виробництво в Україні, фінансування, постачання та використання. Вся конкретика – починаючи з найбільш затребуваних речей на фронті, особливо FPV дронів. Звичайно, ми також приділили максимальну увагу нашим дронам великої дальності. Послухали доповіді командувача Сухаревського, віце-прем’єр-міністра Федорова, міністра стратегічних галузей промисловості Камишина та командувача ВВС Олещука, прийняли дуже важливі рішення. Час покаже ці рішення на передовій.
Міністр оборони України Умеров повідомив про деталі поїздки до США, переговорів, а головне – про реалізацію оборонних пакетів, які були оголошені, але ще не доставлені в Україну. Ми рухаємо цю логістику вперед.
Головнокомандувач Олександр Сирський повідомив про ситуацію на основних напрямках, більшість бойових дій відбуваються на Покровському напрямку, в нашій Донеччині. Проте зараз посилюємо всі напрямки – від Харкова до південних регіонів. Я вдячний кожній бригаді, кожному солдату та командиру, які дійсно стійкі та точні. Особливо 35-та окрема бригада морської піхоти, 44-та та 55-та окремі артилерійські бригади, 71-ша окрема єгерська бригада, 108-та окрема бригада територіальної оборони та 110-та окрема механізована бригада. Дякую всім за результати, воїни!