Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Сьогодні, 5 серпня, під головуванням першого заступника голови Хмельницької РДА Віктора Паламарчука, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.
Участь у засіданні взяли Заряна Попадіна, заступниця голови, члени комісії, а також запрошені та законні представники дітей – батьки.
З питань порядку денного доповіла начальниця служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Остафійчук .
З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, до комісії з заявами звернулися мешканці Теофіпольської та Чорноострівської територіальних громад Хмельницького району.
Комісією розглянуто питання щодо усиновлення сина дружини та усиновлення дочки дружини. Питання попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей райдержадміністрації.
За результатами засідання прийнято компетентні, виважені рішення, направлені на забезпечення соціально-правового захисту дитини, згідно чинного законодавства та взяті на контроль до їх повного виконання.
Кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави. Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ та організацій району у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, раннього соціального сирітства.