Віктор Паламарчук відзначив військових та волонтерів Хмельницького району

З нагоди Дня Незалежності України, в День Державного прапора Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА нагородив почесними грамотами та відзначив подяками військовослужбовців та волонтерів Хмельницького району.

За сумлінне виконання військового обов’язку, вірність військовій присязі, бездоганну службу, за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, зразкову військову дисципліну, особистий внесок у наближення Перемоги – відзначено професіоналів військової та волонтерської справи.

«Сьогодні, коли російські окупанти намагаються позбавити нашу державу найдорожчого – незалежності та суверенітету, українці продовжують мужньо тримають оборону. Наш сміливий народ об’єднався і дає відсіч ворогу на усіх фронтах – як на полі бою, так і в тилу.
Так, цю 33-річницю Незалежності ми відзначаємо під звуки сирен та вибухи снарядів. Але незважаючи на всі ворожі атаки і виклики – український народ міцно стоїть на ногах. Вірю, що зовсім скоро ми обов’язково здобудемо справедливу Перемогу над ворогом, а наш синьо-жовтий прапор назавжди увіковічниться у світовій пам’яті, як символ незламності, стійкості та волі!» – зазначив Віктор Паламарчук.