Хмельниччина відзначає День Незалежності України!

Сьогодні 33-річниця Незалежності України!
Вкотре, українці зустрічають найголовніше державне свято в умовах повномаштабної війни, в час великих випробовувань та відродження самобутності української нації.
З нагоди Дня Незалежності України Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА та заступниця Заряна Попадіна взяли участь у спільній молитві за Україну біля пам’ятника «Чудо Покрови Пресвятої Богородиці». Також долучилися до церемонії покладання квітів до стели та пам’ятника Героям Небесної сотні та Героям неоголошеної війни.
Спільно з керівництвом області та міста, представниками силових структур та громадськістю поклали квіти та вшанували пам’ять Героїв-борців за Незалежність хвилиною мовчання.
Незалежність дається нашому народу ціною неймовірних зусиль. Щоденно українці героїчно тримають оборону на передовій, активно займаються волонтерством та продовжують працювати попри ворожі атаки.
Низький уклін Захисникам і Захисницям, що маємо змогу відзначати цей день у незалежній країні. Дякуємо поколінням українців, які відстоювали незалежність упродовж довгих століть.
Нехай Господь оберігає українських воїнів, хай дарує нам усім сил, терпіння та якнайскорішої Перемоги!
З Днем Незалежності! Слава Україні!