Хмельниччина вшановує пам’ять загиблих захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України, які віддали свої життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави!
Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА та заступниця Заряна Попадіна спільно з керівництвом області та міста, представниками силових структур, духовенства, родинами полеглих Героїв, взяли участь у спільній молитві за українських захисників та у церемонії покладання квітів до стели та пам’ятника Героям Небесної сотні та Героям неоголошеної війни.
Окрім того, на майдані Незалежності, відбулася фотовиставка полеглих воїнів « Хто вмирає в боротьбі – у серцях живе навіки». Представлені світлини стали нагадуванням нам про ціну свободи та символом самопожертви. Ці мужні сини та доньки, залишили близьких і віддали найцінніше — власне життя, захищаючи право українців самостійно господарювати на своїй землі.
Тож ми зобов’язані зробити усе можливе, аби пам’ять про наших Героїв була збережена для майбутніх поколінь, й боронити те, за що вони віддали свої життя.
Слава Україні! Вічна пам’ять Героям!