Вебінар з демонстрації електронного кабінету посадової особи РВА в ЄДДРВВ для опрацювання заяв, поданих на відбір на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб

Представники Мінветеранів провели Вебінар з демонстрації електронного кабінету посадової особи районних військових адміністрацій в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни для опрацювання заяв, поданих на відбір на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
Участь у вебінарі взяли заступниця голови Хмельницької РВА Заряна Попадіна, психологиня відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Юлія Воробієвська та начальниця управління соціального захисту населення Оксана Москалюк.
Забезпечення прозорості і ефективності процесу відбору фахівців, які допомагатимуть ветеранам війни та демобілізованим особам у їх адаптації до цивільного життя є одним із першочергових завдань. Відтак, під час зустрічі, учасники ознайомились з процесом опрацювання заяв, поданих на відбір на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
Також , відбулась демонстрація функціоналу електронного кабінету, який дозволить оптимізувати обробку заяв, що значно підвищить швидкість і точність відбору. Окрім того, надано інформацію про утворення і роботу комісій з відбору, що в свою чергу, значно допоможе забезпечити правильний та об’єктивний підхід до кандидатів. Адже це критично важливо для надання якісної підтримки ветеранам і демобілізованим особам.