З нагоди Дня рятувальника відзначено почесними грамотами Хмельницької РВА рятувальників Хмельницького районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області

17 вересня в Україні відзначають День рятувальника!
Професійне свято людей, які стоять на захисті життя, здоров’я та безпеки громадян. Професія рятувальника – одна з найшляхетніших, адже щодня, ризикуючи власним життям, ці мужні герої рятують інших. Вони завжди перші там, де потрібна допомога, і останні, хто залишає місце небезпеки.
З нагоди професійного свята, за зразкове виконання своїх службових обов’язків та самовіддану службу, заступниця голови Хмельницької РВА Заряна Попадіна, вручила почесні грамоти рятувальникам Хмельницького районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.
«Ви – люди мужньої професії, яка потребує жертовності та самовідданості. Кожен ваш робочий день — це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія ‒ це врятовані людські життя. З початку повномасштабного вторгнення ви тримаєте свій, вкрай важливий фронт — ліквідовуєте наслідки ворожих атак та рятуєте жителів Хмельницького району. Тож Нехай Пресвята Богородиця оберігає вас від всіх бід і негараздів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках. Міцного вам здоров’я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці» – зазначила Заряна Попадіна.