У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА відбулася зустріч групи підтримки

За дорученням Віктора Паламарчука першого заступника голови Хмельницької РДА, психологиня відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Юлія Воробієвська за підтримки ГО «Волонтерська мрія» спільно з ГО «Урбан Про» організували зустріч групи підтримки для дружин та матерів військовослужбовців.
Також до заходу долучилися капелан Валерій Хома, представники благодійного фонду «Карітас» та майстриня Олена Венгерова.
Даний захід розпочався із молитви капелана за наших воїнів, котрі щоденно захищають державу від ворога. Під час зустрічі майстриня показала учасницям різні техніки розфарбовування та створення малюнків на підставках для чашок. Таке заняття неабияк згуртувало присутніх та створило комфортне середовище.
В свою чергу, представники благодійного фонду розповіли про можливості підтримки для родин військовослужбовців, які потребують допомоги. Окрім того, Юлія Воробієвська, психологиня відділу, провела ресурсні вправи для стабілізації психоемоційного стану та розвантаження внутрішніх переживань учасників зустрічі.