Вручено державні нагороди рідним загиблих Героїв з Красилівської територіальної громади

Віктор Паламарчук перший заступник голови Хмельницької РДА разом з представниками Хмельницького районного ТЦК та СП передали державні нагороди рідним загиблих Героїв з Красилівської територіальної громади.
Згідно Указу Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців:
  • Віктора Кривинчука
  • Володимира Ільченка
  • Павла Сторчака
    “Ці хлопці до останнього боронили свою землю. А тепер – тримають небо у «небесному війську». Наш обов’язок – пам’ятати про їх мужність, патріотизм та жертовність. Ми в довічнім боргу перед ними, адже ціною власного життя, хлопці стримали лінію фронту, а ми маємо можливість жити далі та працювати задля нашої Перемоги!
    Розумію, що ці нагороди не зможуть повернути загублені життя. Однак вони є свідченням Героїзму та відданості своїй державі. Ми маємо зробити все, щоб пам’ять про полеглих воїнів назавжди залишилась в наших серцях та серцях майбутніх поколінь.”- зазначив Віктор Паламарчук.