Родині полеглого Героя з Хмельницької територіальної громади передали державну відзнаку

За дорученням начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, перший заступник голови Хмельницької РДА Віктор Паламарчук разом із міським головою Олександром Симчишиним, під час вшанування наших воїнів, передали високу державну нагороду – орден «Богдана Хмельницького» III ступеня, синам полеглого захисника України – Олександра Климова. Також, разом із родинами полеглих Героїв, об’єднались у спільній молитві та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх воїнів, що віддали своє життя за свободу та незалежність.
“З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр не вагаючись став на захист своєї Батьківщини у складі 128 Закарпатської бригади та був командиром зенітно – артилерійського взводу. Його мужність та героїзм стали прикладом для наслідування для побратимів та гордістю для своїх дітей. На жаль, життя Героя обірвалось 2 листопада 2022 року на Херсонському напрямку.
Нехай світла пам’ять про наших захисників назавжди залишається в наших серцях , надихаючи нас на подальшу боротьбу за нашу вільну Україну!” – зазначив Віктор Паламарчук.