Передано нагороди родинам загиблих Героїв

Сьогодні, за дорученням першого заступника голови Хмельницької районної державної адміністрації Віктора Паламарчука, заступниця голови Хмельницької РВА, Заряна Попадіна разом з очільниками громад району та представниками районного ТЦК та СП передали державні нагороди родинам полеглих Захисників.
Згідно Указів Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:
– Олександра Баляса – військовослужбовця із Заслучненської територіальної громади
– Олександра Данилюка – військовослужбовця із Антонінської громади
Також, Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців із Теофіпольської територіальної громади:
– Богдана Окаєвича
– Ярослава Довжука
– Сергія Шевчука
«Ми завжди будемо пам’ятати кожного Героя, який віддав своє життя за мир та спокій своєї країни. На жаль, з кожним днем, наших хлопців у Небесному війську стає дедалі більше. Це болюча втрата не лише для рідних та близьких, це болюча втрата для нас усіх. Адже цей світ залишає покоління, котре мало б будувати нашу країну, виховувати дітей та бути опорою для своїх сімей.
Вічна пам’ять усім, хто віддав життя на нашу свободу та мирне небо над Україною!» – зазначила Заряна Попадіна.