1 грудня відбудеться нагородження фіналістів Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

У той час, коли військові захищають суверенітет нашої держави, даючи опір окупантам, медійна спільнота тримає свій фронт — інформаційний.

Представники ЗМІ об’єднують увесь цивілізований світ задля протистояння країні-агресору. Демократія, свобода слова і володіння достовірною інформацією – такі ж важливі у боротьбі з ворогом, як і зброя.

Мінрегіон у співпраці з партнерами – Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна» провели Всеукраїнський конкурс журналістських робіт  «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Мета конкурсу – підвищити поінформованість та обізнаність населення України через регіональні засоби масової інформації (далі — регіональні ЗМІ) про роль місцевого самоврядування у забезпеченні життєдіяльності населених пунктів під час війни та подолання її наслідків.

Цьогоріч було представлено 454 конкурсних роботи.

Серед фіналістів – журналісти з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей.

Нагородження переможців Конкурсу відбудеться 1 грудня 2022 року о 12.00 у форматі онлайн.

Онлайн-трансляцію заходу можна буде переглянути у Facebook на сторінках Мінрегіону, Програми Ради Європи «Децентралізація і місцеве самоврядування», Офісу Ради Європи в Україні – Київ https://www.facebook.com/coe.office.in.ukraine/ , ГО «Інтерньюз-Україна», сайті «Децентралізація», а також на сторінці «Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2022. Церемонія нагородження» за посиланням:  https://www.facebook.com/events/684883349721857