17 серпня запрошуємо на онлайн-конференцію для лікарів і пацієнтів «Діагностика та лікування недосконалого остеогенезу в Україні»

Тільки 10-15% українців знають про те, що хворіють на недосконалий остеогенез, а часті переломи кісток «списують» на те, що усі люди час від часу «ламаються». Недосконалий остеогенез або ж кришталева хвороба – це генетичне захворювання, внаслідок якого в організмі не виробляється необхідний колаген. У свою чергу, це призводить до частих переломів кісток, різного ступеня вразливості скелета, ослаблення зв’язок, втрати слуху і зміни кольору білків очей.
 17 серпня запрошуємо на онлайн-конференцію для лікарів і пацієнтів «Діагностика та лікування недосконалого остеогенезу в Україні». Під час заходу відомі фахівці розкажуть:
– як відбувається генетична діагностика недосконалого остеогенез;
– які є види лікування кришталевої хвороби;
– як отримати у своєму населеному пункті або у місті, куди переїжджають «кришталики» через війну;
– проведення операцій і встановлення спеціальних стрижнів.
Захід буде цікавий лікарям-педіатрам, терапевтам, ендокринологам, травматологам, ортопедам, а також пацієнтам із недосконалим остеогенезом та журналістам, які працюють у соціальній і медичній сферах.
Тривалість конференції – 2 години. Реєстрація обов’язкова до 16 серпня (18:00) за посиланням: https://bit.ly/event_kryshtalevi
 Більше інформації – у події https://bit.ly/kryshtalevi