19 листопада відзначають День працівників сільського господарства. 

День працівників сільського господарства – це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю.

Сьогодні, Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА, взяв участь у заходах з нагоди дня працівників сільського господарства.

 

“Це свято господарників, незалежно від форм власності та господарювання, свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту країни та покращення добробуту всього українського народу. Хай обходять стороною природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї. Бажаю вам прихильної долі, вагомих здобутків, миру та невичерпної енергії! – зазначив Анатолій Катеренчук.

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашому краї, в якому працюють дбайливі господарі.

Кращі працівники краю нагородженні Почесними грамотами та цінними подарунками.