У відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА відбувся захід з нагоди другої річниці повномаштабного вторгнення ворога на територію нашої держави « Вистояли! Вистоїмо! Переможемо!»

Сьогодні 24 лютого 2024 року минає рівно два роки від початку повномаштабного вторгнення Російської федерації в Україну. Саме воно стало кульмінацією загарбницької війни, яку Росія розпочала 10 років тому з анексії Криму й окупації Донбасу, і яка триває досі.
Відтак, у відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької районної військової адміністрації відбувся захід з нагоди другої річниці повномаштабного вторгнення ворога на територію нашої держави « Вистояли! Вистоїмо! Переможемо!»
Були присутні Сергій Тюрін, перший заступник начальника Хмельницької ОДА, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, Віктор Паламарчук, перший заступник, Інна Пікало, начальниця відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей, представники райдержадміністрації, ветерани та члени їх родин.
Захід відбувся за підтримки Наталії Корман , Юрія Бощинського, Романа Кордона, Людмили Нестеренко, Олександра Вербіцького , Юлії та Ольги Глухонець, Катерини Українець, психологині ГО «Урбан Про» та Олени Венгрової, майстрині ГО « Волонтерська мрія» .
За круглим столом учасники зібрання обговорювали питання та пропозиції у форматі «Влада-Ветеран-Родина». Також мастринею Оленою Венгровою, було проведено арт-терапевтичний розпис «Гільзи» для діток загиблих Захисників спільно з владою, ветеранами та волонтерами у форматі «Ми поруч». На завершення зустрічі, малечі вручили цікаві подарунки.
В такий день, українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до подій, що відбуваються в Україні. Ворог не дає змоги мирно жити, постійно тероризуючи ракетними ударами та балістикою, але люди повертаються в рідні домівки, налагоджують виробництва, продовжують жити, завдяки всім тим, хто стримує ворога і наближає Перемогу.
«Щоденно, українці відстоюють своє право на існування, як нації, право на власні кордони, на територію, незалежність, суверенітет та волю… Віддаємо шану нашим воїнам Збройних Сил України. Дякуємо за можливість нам працювати, навчатися, лікувати, вирощувати хліб…І просто зустрічати світанок. Наші серця наповнені гордістю за тих, хто стоїть на передовій. Мужність і самовідданість наших Героїв не залишають байдужими жодного з нас. Пам’ятайте, що кожен новий день наближає нас до омріяної Перемоги.»– зазначив Анатолій Катеренчук.
Разом до Перемоги!
Слава Україні!