24 грудня ‒ День працівників архівних установ України

24 грудня, своє професійне свято відзначають працівники архівних установ. За дорученням, Анатолія Катеренчука, начальника Хмедьницької районної військової адміністрації, Заряна Попадіна, заступниця голови адміністрації, привітала ахівних працівників краю з професійним святом.

Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.

Працівники архівних установ,  виконують  важливу місію – бережуть історичну пам’ять, збирають та документують факти сьогодення, які потрібні, перш за все, нащадкам. Завдяки  щоденній наполегливій праці теперішні та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутись до сторінок нашої спільної історії, а особливо тепер, коли історію своєї незламної та сильної країни, в період повномасштабної війни, творемо ми самі.

Щиро вітаємо Вас зі святом та бажаємо творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні Вашої високої професійної мети. Міцного здоров’я, благополуччя, затишку і миру Вам та Вашим родинам. Слава Україні!

Почесною грамотою Хмельницької районної військової адміністрації за сумлінне виконання своїх обовязків, високі показники в роботі, особистий та вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері архівної справи Хмельницького районну та з нагоди Дня працівників архівних установ, нагороджено:

Данилюк Ірину Василівну – головного спеціаліста архівного відділу районної державної  адміністрації (віддалене робоче місце м. Красилів)

Дуняк Оксану Іванівну – головного спеціаліста архівного відділу Хмельницької районної державної  адміністрації

Загородню Галину Романівну – начальника архівного відділу Хмельницької районної державної  адміністрації

Поліщук Світлану Анатоліївну – головного спеціаліста архівного відділу Хмельницької районної державної  адміністрації (віддалене робоче місце смт. Теофіполь)

Станових Аллу Володимирівну – головного спеціаліста архівного відділу Хмельницької районної державної  адміністрації (віддалене робоче місце м. Старокостянтинів)

Керівництвом Державного архіву області, за вагомий особистий внесок у розвиток архівної справи Хмельницької області, занесено на дошку Пошани кращих архівістів Хмельниччини, Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адмінстрації.
Заряну Попадіну, заступницю голови Хмельницької районної державної адміністрації, за підсумками роботи у 2022 році та вагомий особистий внесок у розвиток архівної справи, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків і з нагоди професійного свята – Дня працівників архівних установ, нагороджено Грамотою.