24 грудня в Україні відзначається День працівників архівних установ

24 грудня, своє професійне свято відзначають працівники архівних установ. За дорученням, Анатолія Катеренчука, начальника Хмедьницької районної військової адміністрації, Заряна Попадіна, заступниця голови адміністрації, привітала архівних працівників краю з професійним святом.

Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.

“Шановні працівники архівних установ, ви займаєтеся важливою справою – бережете історичну пам’ять поколінь, збираєте факти сьогодення, потрібні, перш за все, нащадкам. Завдяки вашій щоденній та наполегливій праці теперішні та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутись до сторінок нашої багатої історичної спадщини, якою б вона не була. Тож нехай у ці зимові передноворічні дні ваші серця сповняться теплом та надією на мирне майбутнє, оптимізмом, натхненням на здійснення планів і задумів, вірою в день прийдешній” – зазначила Заряна Попадіна.

Щиро вітаємо всіх, хто присвятив своє життя збереженню документальної пам’яті нашої країни. За кожним із документів – доля людей, історія родин, землі, споруд, вулиць, що стане підґрунтям у складанні літопису нашого рідного міста Чернігова, родоводу його мешканців.

Вітаємо Вас, шановні колеги по архівній справі, з професійним святом!