24 лютого відзначається друга річниця повномасштабної війни України з російською федерацією

24 лютого відзначається друга річниця вторгнення та початок повномасштабної війни України з російською федерацією, та 10-ої річниці від початку російсько-української війни.

Сьогодні, 24 лютого 2024 року минає два роки від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Це вторгнення стало кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала 10 років тому з анексії Криму й окупації Донбасу, і яка триває до сьогодні.

Війна, яка відстоює своє право на існування, право на власні кордони, право на свою територію, незалежність, суверенітет, волю…

Війна, яка забирає найрідніших – батька, сина, брата… Матір, дружину, сестру…        Та найцініше  – життя!!!

І хоч ворог не дає змоги мирно жити, постійно тероризуючи ракетними ударами та балістикою, але люди повертаються в рідні домівки, відновлюють свій побут, налагоджують виробництво, продовжують жити – жити завдяки всім тим,  хто стримує ворога і наближає ПЕРЕМОГУ!

Ми шануємо воїнів Збройних Сил України – тих, хто боронить нашу землю сьогодні… Щиро обіймаємо кожного героя, хто дає можливість нам навчатися, працювати, лікувати,  відвідувати садочки та школи, вирощувати хліб… І просто, зустрічати світанок…

Ні, не війною пахнуть захисники й захисниці… Ці – люди пахнуть ЖИТТЯМ…

У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії.

Слава Україні! Слава Героям! Вперед до Перемоги!