27 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників!

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху ‒ непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Дошкільний вік ‒ один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові та патріотизму до своєї Батьківщини.  

Бути вихователем ‒ високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є ‒ дитина!

Дякуємо вам за вашу нелегку, але таку почесну та потрібну, працю. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, достатку, сімейного затишку та невичерпної життєвої енергії!!! Бажаю з кожним днем ​​вчитися у дітей бути щасливою людиною просто так – сміятися щиро і дзвінко, мріяти красиво і весело, вірити в чудеса і власними руками їх здійснювати. Здоров’я, сил і безмежної любові до дітей.

З Днем вихователя і всіх дошкільних працівників !!!