5 грудня – Міжнародний день волонтерів

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день волонтера.

 В Україні волонтерський рух став справді унікальним явищем.

Наша історія боротьби за незалежність України доводить усім, що волонтерство – це стовідсотково покликання, прагнення людей зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки.  

Для добрих справ не потрібно особливого моменту, адже ваше життя – це і є той момент, коли проявляються усі гарні риси та якості, а долучення до волонтерського руху – це можливість реалізуватися у боротьбі за волю та незалежність на стороні добра.

Саме завдяки волонтерам – сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті, а українська армія отримала потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою.

Віримо, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

Слава Україні!

Слава українським волонтерам!