Акція «Коло калинове»

На фоні військової загрози зі сторони РФ ряд громадських організацій, таких як, Міжнародний громадський рух «Пам’ять без кордонів», Український Союз ветеранів Афганістану та Чорнобиля за підтримки Волинської обласної ради 22 червня 2022 року започаткували великий Міжнародний культурно-екологічний проект «Зв’язок поколінь».

Мета Проекту – пропаганда серед населення країни та планети екологічних та культурних принципів співіснування, а також високої екологічної освіти і свідомості, які виражаються реальними справами на місцях.

Цей проект почався 20 серпня цього року в селі Радовичі на Волині, яка багата на свої лісові та природні ресурси. Але найбільше на своє минуле та сьогодення, на свою незламну українську історію. Розпочався він висадкою 100 кущів червоної калини та чотирьох дубів, як символів квітучої та непохитної України.

Початок Проекту стартував та відкрився культурно-екологічною Акцією «Коло калинове». Акція несе в собі велике філософське навантаження щодо проведення та реалізації цього Проекту в інших регіонах України та за кордоном.

До Проекту можуть залучатися різноманітні партнери – це державні та комерційні установи, громадські організації та інституції, а також міжнародні об’єднання близького та далекого зарубіжжя.

Реалізація Проекту розпочалася, напередодні Дня незалежності України.

Напередодні Дня захисника України 15 областей України планують долучитися до акції.

Підтримавши екологічні ініціативи, щодо заліснення нашої України, ми тим самим демонструємо всьому світу, що ми за мирне , здорове та щасливе життя на всій планеті Земля!