Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА здійснив виїзний прийом громадян у Наркевицькій територіальній громаді

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, згідно робочого графіку здійснив виїзний прийом громадян у Наркевицькій територіальній громаді.

Разом з очільником району участь у виїзному прийомі взяли Оксана Москалюк, начальник управління соціального захисту населення, Інна Ратушняк, начальник відділу діловодства та контролю та Діана Мельник, начальник юридичного відділу райдержадміністрації.

Під час прийому порушувалися важливі питання, а саме:

  • Питання соціального характеру, які стосуються порядку призначення пенсії;
  • Утримання доріг місцевого значення;
  • Забезпечення охорони в навчальних закладах громади задля безпеки вихованців.

На всі питання були надані вичерпні відповіді та рекомендації. А ті, що потребують детальнішого вивчення, очільник взяв під особистий контроль та доручив відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації для вивчення та надання належних роз’яснень.

“Впродовж 2023 року ми провели виїзні прийоми громадян у всіх 27 територіальних громадах Хмельницького району. Зробивши висновки, можу зауважити одне – проблеми здебільшого у всіх однакові. Це і ремонти доріг, і благоустрій, і кошти на лікування, довіз учнів, питання земельного характеру, звернення військових та їх родин. Більшість з них вдається вирішити на місцях спільно з головами громад. Однак є й такі, які потребують детального вивчення та втручання різних інстанцій. Переконаний, що лише об’єднавши зусилля можна досягти результату та вирішити чимало проблемних питань, які турбують жителів нашого району. Тож працюємо далі. Разом до Перемоги!” – зазначив у підсумку Анатолій Катеренчук.