Анатолій Катеренчук передав державні нагороди родинам захисників України(посмертно)

Віддаючи шану та вдячність за подвиг тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє, Анатолій Катеренчук, начальник ХмельницькоЇ РВА разом із представниками районного та місцевого ТЦК та СП та очільником Старокостянтинівської територіальної громади передали державні нагороди рідним загиблих Героїв.
Згідно Указів Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців:
  •  Солдата Купріянова Дениса Сергійовича
  •  Рядового солдата Наскалова Андрія Валерійовича
  •  Солдата Янюка Дмитра Миколайовича
“На жаль, клята війна триває… Нам доводиться прощатися з мужніми воїнами, що без вагань стали на захист своєї країни та боролися за її незалежність до останнього подиху. Ці хлопці зробили усе для того, аби забезпечити кожному з нас вільне життя у процвітаючій та сильній державі. Подвиг кожного Героя назавжди залишиться в наших серцях.  Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким. Доземний вам уклін за гідне виховання синів! Вічна пам’ять полеглим Захисникам!” – зазначив Анатолій Катеренчук.