Анатолій Катеренчук передав державні нагороди військовослужбовцям (посмертно)

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА з очільниками громад районну та представниками Хмельницького районного та місцевих ТЦК та СП передали високі державні нагороди родинам загиблих Героїв.

Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Волочиської громади:
< солдата БУДЕВИЧА Юрія Ігоровича, який загинув 24.01.2023 року поблизу села Миколаївка Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації;

  • старшого солдата ЛЕМІШЕВСЬКОГО Василя Васильовича, який загинув 17.01.2023 року поблизу села Яковлівка Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Військовослужбовця Війтовецької громади:

  • солдата ЛИСЕНКА Анатолія Миколайовича, який загинув 28.12.2022 року поблизу н.п. Білогорівка Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

 

 

 

 

 

 

 

Військовослужбовців Старокостянтинівської громади:

  • солдата ВЛАСОВА Валентина Васильовича, який загинув 25.03.2022 року, поблизу населеного пункту Суха Кам’янка Ізюмського р-ну Харківської області, під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.
  • солдата ГОЛУБА Максима Вікторовича, який загинув 10.12.2022 року в районі Білогорівка, Бахмутського району, Донецької області, внаслідок мінометного обстрілу, отримавши осколкові поранення несумісні з життям.