Анатолій Катеренчук передав державні нагороди військовослужбовцям (посмертно)

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА  разом з представниками Хмельницького районного та місцевого ТЦК СП передали державні нагороди родинам загиблих Героїв.

Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовця з Віньковецької громади – солдата Пшеворського Анатолія Володимировича, який загинув 24.06.2023 року, який загинув під час штурмових дій військових формувань російської федерації поблизу населеного пункту Берестове Донецької області.

Указом Президента України, №586 від 15 вересня 2023 року, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, орденом Данила Галицького (посмертно) нагороджено військовослужбовця з Віньковецької громади – майора БЕРЕЗЮКА Дмитра Вікторовича, який загинув 20.07.2023 р., під час виконання бойового розпорядження у населеному пункті Розівка Запорізького району Запорізької області.

«На жаль, ми продовжуємо втрачати наших хлопців. Розумію, що немає таких слів, котрі здатні загоїти біль від втрати найрідніших людей. Тому , наш обов’язок – пам’ятати про неоціненний подвиг усіх тих, хто боровся та продовжує вести боротьбу за незалежність держави» – зазначив Анатолій Катеренчук