Анатолій Катеренчук провів нараду з очільниками територіальних громад району.

14 листопада під керівництвом начальника Хмельницької районної військової адміністрації Анатолія Катеренчука відбулась нарада з очільниками територіальних громад району.

Участь у нараді також взяли: Дмитро Заславський – заступник начальника Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області , Олег Намистюк– в.о. керівника Хмельницької окружної прокуратури, Олександр Товстига – заступник начальника Хмельницького районного відділу СБУ у Хмельницькій області, Микола Грушка– начальник Хмельницького РТЦК та СП, Олександр Фурман – начальник Хмельницького об’єднаного міського ТЦК та СП, Сергій Чиж – начальник Хмельницького районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницької області, представники РТЦК та СП.

Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань, а саме:

  • Організація виконання заходів мобілізаційної підготовки та завдань мобілізації на період дії правового режиму воєнного стану;
  • Приведення захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів до стану готовності, готовність «Пунктів Незламності», які розташовані на території громади.

В першу чергу, хочу подякувати усім вам за плідну співпрацю. Однак сьогодення диктує нам свої умови. Маємо ряд вкрай важливих завдань, які можна виконати лише об’єднавши зусилля та працювати пліч-о пліч на один результат. Війна на жаль триває. І наше з вами завдання – докласти максимум зусиль та бути готові до будь яких викликів” – зазначив начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук.