Анатолій Катеренчук провів особистий прийом громадян

7 лютого, відбувся особистий прийом громадян Анатолієм Катеренчуком, начальником Хмельницької районної військової адміністрації.
На виконання Указу Президента України № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» провів сьогодні прийом громадян начальник Хмельницької РВА.
Під час прийому звернулись жителі Хмельницького району, які озвучили проблемні питання земельного характеру. А саме: щодо чинності договору оренди землі та оформлення права власності земельної ділянки.
Разом з спеціалістами адміністрації надали необхідну консультацію щодо порядку їх вирішення.

Усі звернення громадян були уважно розглянуті, на окремі було надано обгрунтовані  роз’яснення, згідно закону, також запропоновано шляхи вирішення порушених питань.

Анатолій Катеренчук, начальник районної військової адміністрації запевнив заявників у максимальній підтримці  вирішення їхніх звернень у межах повноважень відповідно до чинного законодавства. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані.

Прийом громадян з особистих питань керівництвом районної військової адміністрації здійснюється відповідно до затвердженого графіка: https://km-rda.gov.ua/grafik.