Анатолій Катеренчук провів робочу нараду з головами громад району, щодо виконання вимог Указу Президента України «Про продовження строку проведення загальної мобілізації».

Сьогодні під головуванням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької районної військової адміністрації відбулась чергова робоча нарада, щодо виконання вимог Указу Президента України «Про продовження строку проведення загальної мобілізації».
Участь у нараді взяли начальник Хмельницького РТЦК та СП Микола Грушка, начальник Хмельницького об’єднаного міського ТЦК та СП Олександр Фурман, Олександр Товстига заступник начальника Хмельницького районного відділу управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, Євген Павлюк – заступник начальника Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області з превентивної діяльності, а також представники та голови територіальних громад району, керівники окремих структурних підрозділів районної військової адміністрації.
Нагальні питання, які потребували розгляду – Основні завдання виконання вимог Указу Президента України « Про продовження строку проведення загальної мобілізації».
А саме:
  •  Повноваження органів місцевого самоврядування в галузі оборонної роботи відповідно до визначених вимог законодавств держави;
  •  Діяльність органів місцевого самоврядування під час проведення загальної мобілізації в державі;
  •  Організація роботи на дільницях оповіщення, штабах оповіщення та пунктах збору селищних, сільських радах.
  •  Оповіщення військовозобов’язаних працівників за викликом до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.
«Підвівши підсумки виконаних завдань, хочу подякувати головам тих громад, які показали хороший показник та спрацювали на результат. Маємо пам’ятати, що сьогодні у нас одне завдання на усіх – здобути Перемогу та вигнати окупанта з нашої землі. І ця Перемога залежить від нашої відповідальності та згуртованості.» – зазначив Анатолій Катеренчук.