Анатолій Катеренчук провів робочу нараду з головами громад району

Начальник Хмельницької військової районної адміністрації Анатолій Катеренчук провів робочу нараду з головами територіальних громад, керівниками підприємств та установ, які здійснюють свою діяльність на території Хмельницького району та начальниками окремих структурних підрозділів районної адміністрації.
 Участь у засіданні взяли начальник Хмельницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Вадим Жураковський, начальник Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Василь Птащук, заступник начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Волковинський.
Під час наради було обговорено два нагальних питання – розгортання додаткових пунктів обігріву та виконання завдань, визначених Офісом Президента, щодо сприяння територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки області в підготовці й проведенні заходів з формування стрілецького батальйону.
Також, учасники засідання розглянули питання розбудови системи відеоспостереження у населених пунктах.
Під час свого виступу Анатолій Катеренчук подякував очільникам громад та керівникам підприємств, за співпрацю та вагомий внесок у наближення Перемоги!
«Хочу подякувати головам громад, які оперативно відреагували на моє прохання. Адже ми вдруге впродовж місяця збираємось у такому складі. Розумію, що кожен на своєму місці має безліч не менш важливих завдань. Однак сьогодні маємо згуртуватись та докласти максимум зусиль задля нашої Перемоги! Дякую за співпрацю та конструктивний діалог!» – зазначив очільник району.