Анатолій Катеренчук провів виїзний прийом громадян у Теофіпольській громаді

Начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук, згідно робочого графіку здійснив виїзний прийом громадян у Теофіпольську територіальну громаду.

Разом з начальником районної адміністрації участь у виїзному прийомі взяли заступниця начальника управління соціального захисту населення Наталія Лебідь, начальниця відділу діловодства та контролю Інна Ратушняк, начальниця юридичного відділу Альона Мороз.

Основна мета виїзного прийому – це вирішення всіх нагальних питань місцевих мешканців та вимушених переселенців, аби вони почувалися максимально комфортно у громадах. Представники влади та фахівці надали роз’яснення з приводу низки важливих питань внутрішньо переміщених осіб.

Також під час прийому було чимало запитань від керівників освітніх закладів та працівників селищної ради. А саме:

– Щодо передачі шкільних автобусів з державної власності у комунальну;

– Створення та облаштування укриття у навчальному закладі;

– Ремонт доріг;

– Допомога у лікуванні

На всі порушені питання були надані обґрунтовані роз’яснення на місці згідно діючого законодавства та в межах повноважень райдержадміністрації, а також надані доручення відповідним органам та структурним підрозділам, щодо вирішення порушених заявниками питань.

Виїзні прийоми надалі будуть проводитись відповідно до графіку виїзду робочих груп по прийому громадян району за місцем проживанняна затвердженого розпорядженням начальника Хмельницької районної військової адміністрації від 29.12.2022 року № 131/2022-р.