Анатолій Катеренчук привітав лісників Хмельницького району з професійним святом

“Я завжди говорю, що лісівник – не просто професія, це стиль життя – охороняти та примножувати безцінний скарб природи. Мені випала честь знати династії лісівників, коли діти змалку навчаються берегти ліс та продовжують справу своїх батьків, знаючи істинну ціну лісового надбання та ціну праці своїх предків “ – зазначив Анатолій Катеренчук.
 
Сьогодні, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук зі своїми заступниками Віктором Паламарчуком та Василем Головатюком, привітати представників лісового господарства Хмельницького району з професійним святом, яке вони відзначатимуть у третю неділю вересня.
Нині лісове господарство – це підґрунтя вітчизняної економіки. У такий складний для нашої країни час, ви міцно тримаєте свій фронт – наповнюєте державну казну, суттєво підтримуєте ЗСУ, а ваші колеги перебувають на передовій та виборюють незалежність.
Дякуємо вам,  за вашу невтомну працю. Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку та подальших трудових звершень у такій благородній та нелегкій справі.
На жаль, серед лісівників Хмельницького району маємо втрати. Під час боротьби з агресором, своє життя за мирне небо та суверенітет нашої держави віддав працівник Зіньківського лісництва. Вічна пам’ять Герою!