Чорноострівську громаду відвідав Анатолій Катеренчук

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації, Анатолій Катеренчук разом із першим заступником Віктором Паламарчуком відвідав з робочою поїздкою Чорноострівську селищну територіальну громаду.

Під час зустрічі з секретарем ради Оленою Мороз, членами виконавчого комітету ради, старостами, керівниками шкіл та громадськістю, обговорили перспективи розвитку територіальної громади, спільно проаналізувавши наявні проблеми та шляхи їх вирішення.

Відповідно до звернення  в.о. керівника головного лікаря КНП «ЦПМСД Чорноострівської  селищної ради» Матвійчук Мілентини  до  очільника районну, було виділено пальне для перевезення хворих з метою проведення їм гемодіалізу в Хмельницькій обласній лікарні.

Також в громаді планується впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади».

На думку начальника районної військової адміністрації, Анатолія Катеренчука: «Подібні зустрічі з громадами допомагають безпосередньо, на місці визначити пріоритетні питання та завдання, які потребують першочергового вирішення. Проблеми є у кожній територіальній громаді, але тут є важливим, наскільки успішною є співпраця на місцях з місцевими підприємцями та благодійниками. Керівництво районну відкрите до співпраці та прагне допомогти тим хто готовий підвищити рівень розвитку своєї громад».