День Гідності та Свободи!

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції: наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, національну свідомість, своє прагнення до свободи.

Відзначаючи цей день, ми маємо не забувати сплачену ціну і тих, хто віддав життя за наше майбутнє. Про кожного з Героїв Небесної Сотні. Ми маємо віддати честь людям, які зі зброєю в руках обороняють Україну, цінності та європейський вибір нашого народу від зазіхань агресора.

Майдан – це наш героїчний здобуток. Він ще раз підтвердив, що не можна плисти за течією,  що всі ми маємо дбати про майбутнє щодня. Саме Майдан дав нам можливість утвердити незалежність України, обрати шлях європейської інтеграції та  закріпити курс  України на вступ до НАТО.

Кожен, хто пройшов Майдан, зберіг про нього свою пам’ять. І наше завдання – продовжувати цей Майдан. Боротися за Україну, за кожен її клаптик, кожен на своєму фронті. Адже від цього залежить майбутнє наше та наших дітей. 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!