Сьогодні, День пам’яті Героїв, які загинули за волю України….

29 серпня День Пам’яті полеглих захисників України в російсько – українській війні, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

Сьогодні, перший заступник начальника Хмельницької районної військової адміністрації, Віктор Паламарчук, взяв участь у вшануванні пам’яті загиблих захисників України. Разом з головою обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм його заступниками, керівництвом міста, представниками силових структур  та громадськістю поклали квіти до меморіальної Стели пам’яті героїв Небесної Сотні. Учасники заходу  вшанували пам’ять полеглих героїв-захисників хвилиною мовчання.

Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну з найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію.

Символом скорботи за загиблими воїнами є соняхи. Саме в цей час вони дозріли, але через тривалі бої урожай так і не зібрали. У цих соняхах залишилися захисники України…

Уклін земний всім Воїнам загиблим,
І вдячна шана їхнім матерям ,
З глибоким сумом , але серцем щирим ,
Спасибі Ангели… і Світла пам’ять Вам…