Державні нагороди передали родинам захисників

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, заступниця Заряна Попадіна разом із представником Хмельницького районного ТЦК та СП передали державні нагороди родинам Героїв.
Згідно Указу Президента України, за особисту мужність і самовідданні дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю “За оборону України” нагороджений військовослужбовець Меджибізької територіальної громади:
  •  Солдат Грабар Іван Іванович
Згідно Указів Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” ІІІ ступеня ( посмертно) нагороджено:
Військовослужбовця Летичівської територіальної громади:
  •  солдата Андрощука Володимира Миколайовича.
Військовослужбовця Староостропільської громади:
  •  солдата Кривого Віктора Вікторовича.
Військовослужбовців Старосинявської громади:
  •  солдата Сінчука Степана Вікторовича;
  •  солдата Омельчука Володимира Петровича.
Також медаллю «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ» (посмертно) нагороджено солдата Смаля Володимира Григоровича.
«Самопожертва наших хлопців є прикладом вірності та великого патріотизму. Тому , наш головний обов’язок – пам’ятати про подвиг усіх тих, хто боровся та продовжує вести боротьбу за незалежність держави та майбутнє її народу. Вічна шана та пам’ять полеглим захисникам!» – зазначила Заряна Попадіна.