Добірка пенсійних послуг у Дії. Без черг та паперів. 

Отримуйте документи та послуги будь-де і будь-коли за кілька кліків — зі смартфона чи компʼютера. Зібрали для вас всі пенсійні послуги в застосунку та на порталі Дія!
1️⃣Пенсійне посвідчення у застосунку
Потрібні документи завжди під рукою — пенсійне у вашому смартфоні в Дії
2️⃣Заява про призначення пенсії https://diia.gov.ua/services/priznachennya-pensiyi
Кілька тапів у комп`ютері – і залишили запит на призначення пенсії за віком або іншого виду
3️⃣Заява про перерахунок пенсії https://diia.gov.ua/services/pererahunok-pensiyi
Без походів у установи, черг і паперів. Заповнюйте заяву про перерахування пенсії онлайн. А рішення отримаєте протягом 10 днів
4️⃣Довідка ОК-5 у застосунку чи на порталі https://diia.gov.ua/services/dovidka-ok-5
Клік – і інформація про суми заробітку для обчислення пенсії, визначення страхового стажу, сплати страхових внесків під рукою.
5️⃣Довідка ОК-7 у застосунку чи на порталі https://diia.gov.ua/services/dovidka-ok-7
Більше не потрібно відвідувати Пенсійний фонд. Кілька кліків у смартфоні чи на компʼютері — і довідка готова за лічені хвилини.
6️⃣Довідка про доходи пенсіонера https://diia.gov.ua/services/dovidka-pro-dohodi-pencionera
Документ знадобиться для отримання субсидії, переведення пенсійних виплат за кордон, уточнення даних. Заповнюйте заяву на порталі Дія з будь-якого куточка країни
7️⃣ Витяг з Реєстру застрахованих осіб https://diia.gov.ua/…/vityag-z-reyestru-zastrahovanih-osib
Плануєте отримувати пенсію, розрахувати її розмір або інших соціальні виплати? Необхідно сформувати Витяг з Реєстру застрахованих осіб. Потрібно лише заповнити заяву на порталі Дія й довідка буде у вас.
Робимо держсервіси непомітними, спрощуємо життя
Проєкти реалізовано Мінцифрою спільно з Міністерством соціальної політики України та Пенсійним фондом України за сприяння «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції.
Можливо, це малюнок: 1 особа, телефон та текст «Пенсийні сервиси в Д 10:30 .l Пенсййне посвидчення all Вид пенсй: По .нн вал.д иноС! група агальне захворювання Надия ення Номер: AAA123456 MiT Незламнисть DB запит на погодження п.влί-продажу авто. Документ Дййсний Ha 10:30 24.08.2023 Докут ВдновленНЯ Н.ть Дίя Надия Володимиривна Незламноси Мицепроживания Мисце праживання 2 Військовй Чатбот сВорог»
Усі реакції:

63