“Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах”

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування взяти участь у тренінгу “Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах”
Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах” відбудеться 14 березня з 14:00 до 18:00 на платформі Zoom.
На заході будуть надані рекомендації по поширенню інформації для ВПО, надані інструменти, представлені приклади успішної та неуспішної комунікації, створена можливість для обміну досвідом та знаходження інноваційних способів спілкування з ВПО.
Проведення онлайн-тренінгу відбудеться із залученням експертки в інтернет-комунікації та експертки з питань впровадження стандартів інформаційної доступності.
Дане навчання організовано Громадським холдингом “Група впливу” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії.
Для участі потрібно зареєструватися (Реєстрація на Тренінг з комунікації_14 березня 2024 р. ( https://docs.google.com/…/1FAIpQLScvxmNcXXkK8B…/viewform )) до 7 березня 2024 року.