Головне за тиждень:

Головне за тиждень:
?Проведено чергове засідання робочої групи «Прозорість і Підзвітність», на якому розглянуто доцільність проведення окремих публічних закупівель, що здійснюються Жванецькою, Розсошанською та Теофіпольською громадами, а також ефективність використання бюджетних коштів КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради. За підсумками засідання вирішено доручити контролюючим органам області детально опрацювати питання щодо дотримання вимог чинного законодавства при проведенні органами місцевого самоврядування вказаних закупівель.
?Департаментом соціального захисту населення надано фінансування державних допомог на січень 2024 року на суму 192,7 млн.гривень.
?У Камʼянець-Подільському районі розпочав роботу другий в області Ветеранський хаб.
? В області створили Раду волонтерів. До неї вже долучилися 20 благодійних фондів та організацій.
?Хмельницькою обласною військовою адміністрацією разом із благодійними організаціями передано 6 автомобілів підвищеної прохідності, засоби звʼязку, додаткові джерела живлення та багатофункціональні електронні пристрої підрозділам Збройних Сил України.
?Продовжуються роботи щодо приведення фонду захисних споруд цивільного захисту в готовність. Здійснюється будівництво протирадіаційного укриття в одному з ліцеїв. Загалом для забезпечення проведення запланованих робіт передбачено видатки: з державного бюджету – 17811 тис. грн., з місцевого бюджету 31860 тис. грн..
?Забезпечено прийом та розміщення ВПО з Херсонської та Запорізької областей. Протягом тижня до Хмельницької області евакуаційними потягами прибуло 114 ВПО, з них розміщено на території області 59 осіб.
?За період з 23.12.2023 по 28.12.2023 року працівниками Відділу державного нагляду (контролю) у Хмельницькій області перевірено 114 транспортних засобів під час виконання перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом. Протягом вказаного періоду виявлено 25 порушень та складено 24 акти, винесено 2 постанови про накладення адміністративно-господарського штрафу на суму 680 грн., до бюджету перераховано 480590 грн.