Гвардія наступу! Продовжуємо зустрічі у громадах райну

Перемога – основне бажання кожного українця!  Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, продовжуємо впровадження проєкту “Гвардія наступу”.

За дорученням, Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, Заряна Попадіна, заступниця начальника районної військової адміністрації разом з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України відвідали Волочиську, Війтовецьку, Сатанівську, Городоцьку, Ярмолинецьку, Розсошанську, Чорноострівську територіальні громади та проведено агітаційні заходи з представниками підприємств, установ, організацій, ДФТГ, які функціонують на території громад.

Присутніх ознайомили із умовами вступу до бригад, проходження служби, пакету соціальних гарантій для бажаючих проходити службу.

Триває запис до 8 бригад  добровольців.

Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон».

У Національній поліції України – у штурмовій бригаді «Лють».

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись до Центрів надання адмінпослуг за адресами:

– м. Хмельницький, вул. Соборна, 16;

– м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86;

Приєднуйся до нас !

Ведеться розяснювальна робота, про умови та вимоги для добровольця і він визначає, чи вони для нього прийнятні. Якщо так, то розпочинається діалог про вступ до лав “Гвардії наступу”.

Окрім цього, є телефон гарячої лінії – 080 010 00 20, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, а дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС.

Захищай країну та своїх рідних!    Разом до перемоги!

Слава Україні!  Героям Слава!