Хмельниччина отримала 8 генераторів та систем “Старлінк”

Старлінк та генератор отримали сьогодні від засновника Благодійного фонду «Серце української нації» Костянтина Гавриленка. Вони призначені для Пункту Незламності, який ми облаштували навпроти Хмельницької військової районної адміністрації. 
Завдяки такій волонтерській допомозі ми зможемо забезпечити стабільну та безперервну роботу пункту, у разі виникнення критичної ситуації” – зазначив Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адмістрації.
Аби забезпечити електрикою та зв’язком мешканців Хмельниччини під час настання можливого “блекауту” обласна військова адміністрація у співпраці з благодійними організаціями щоденно працюють у даному напрямку. Одними із успішних прикладів такої роботи є передача генераторів та старлінків від БФ “Серце української нації”.
Наразі фонд передав 8 трифазних дизельних генераторів KRAFTWELE SDG16000 SUPER SILENT ATS потужністю 16кВA (12.8 кВт), а також 8 комплектів системи “Старлінк”. Нагадаємо, що це вже не перша допомога, яку отримує Хмельниччина від БФ “Серце української нації”.
Дякуємо за підтримку! Вперед до Перемоги!